+33 4 71 49 11 02

Info COVID-19 

 

De camping is sinds 2 juni geopend met inachtneming van de nodige sanitaire instructies voor deze periode.

 

 

Onze gezondheidsbeveiligingsmaatregelen

Om uw veiligheid te garanderen en u in de beste omstandigheden te ontvangen, passen onze campings hun hygiëne- en preventiemaatregelen aan. 
Le French Time heeft in nauwe samenwerking met de Fédération Nationale de l'Hôtellerie de Plein Air een gezondheidsprotocol opgesteld, overeenkomstig de huidige aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid.
Dit protocol is geïmplementeerd in alle campings Les Castels by Le French Time en Sites et Paysages by Le French Time.

Het gezondheidshandvest van Le French Time

Voor de veiligheid van iedereen, zowel van onze klanten als van onze teams, zijn er maatregelen genomen om de toegang tot de ontvangstruimten, diensten en activiteiten aan te passen.

De 5 kernpunten:
- Vereenvoudiging van de aankomst- en vertrekprocedure om de maatregelen op afstand te respecteren: online storting, digitaal informatieboekje
- Installatie van speciale bewegwijzering: richting van het verkeer, plattegrond van de vloermarkering en weergave van goede gezondheidspraktijken.
- Versterking van de hygiënemaatregelen: frequentere reiniging in gemeenschappelijke ruimtes en meer desinfectie in de verhuureenheden.
- Verstrekking van hydro-alcoholische gel in gemeenschappelijke ruimten
- Bewustmaking door onze teams over essentiële barrièregebaren

Diensten en activiteiten
De zwembaden zijn open en frequent bezocht wat betreft de afstandsmaten. Restaurants, bars en kruidenierswinkels zijn open en passen de geldende sanitaire aanbevelingen toe. De binnen- en buitenruimten zijn aangepast en op veel campings zijn afhaaldiensten beschikbaar.
De activiteiten en het vermaak zijn aangepast om de regel van maximaal 10 personen per groep of per ruimte te respecteren. De kinderspeeltuinen zijn toegankelijk voor een beperkt aantal kinderen tegelijk. Om gebruik te maken van de speelplaatsen zoals het multisportterrein, tafeltennis: vergeet niet uw eigen uitrusting mee te nemen!

 

Tot binnenkort

Christelle et Christophe

Informaties

CODID-19 : Aankomst vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Openingtijden van de receptie 10 uur-12h30 en 14h30-23 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

Contactformulier

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  LeFrenchTime