+33 4 71 49 11 02


 

Onze Omgeving :

De Cantal is het zuidelijkste departement van de Auvergne, en onze camping ligt in het meest zuidelijke deel daarvan, tegen de departementen Lot en Aveyron aan. Deze streek van Frankrijk heeft een zacht klimaat; niet voor niets vindt u de bijnaam "Nice du Cantal"

Lees verder ...

Omgeving

De Cantal is het zuidelijkste departement van de Auvergne, en onze camping ligt in het meest zuidelijke deel daarvan, tegen de departementen Lot en Aveyron aan. Deze streek van Frankrijk heeft een zacht klimaat; niet voor niets vindt u de bijnaam "Nice du Cantal" op de borden bij binnenkomst van het plaatsje Maurs (spreek uit: Mors). De streek van het kanton Maurs draagt de naam "Châtaigneraie", naar de vele kastanjebomen in dit gebied.

Een voorproefje van hetgeen er in de Châtaigneraie speelt vindt u op de Internetsite van het Office de Tourisme van La Châtaigneraie.

Het van oorsprong vulkanisch gebied manifesteert zich in een prachtig heuvelachtig en soms bergachtig landschap met groene dalen en kabbelende beekjes, waarvan een intense rust uitgaat. Iedere bocht in de weg levert een nieuw vergezicht op. De tijd heeft er, bij wijze van spreken, 50 jaar stilgestaan. Onze gasten staan uitgestippelde autoroutes en vele wandeltochten ter beschikking.

 

Voor een dagje uit zijn er in de omgeving volop mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

Informaties

Aankomst Accomodatie vanaf 16 uur en Vertrek voor 10 uur

Aankomst Plaats vanaf 14.30 uur en Vertrek voor 12 uur

Restaurant, bar, Snack, broodjes en croissantjes, ontbijt en winkelje

Gratis WIFI in de bar en op de terasse.

Contact

Contactformulier

lpo  routard  Rustiek Camperen  campingfrankrijk  ACSI  ACSI camping card  zoover  trip-advisor  ANWB  greencamp  Lire  Qualité Tourisme

 CB  iDeal